Ripsipidennysten Peruskoulutus

aloittelijalle 484,00€


Peruskoulutus on suunniteltu sinulle, mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ripsienpidennysten teosta. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kauneudenhoitoalasta vaan se soveltuu kaikille. Peruskoulutuksessa harjoittelet klassisten ripsien tekemistä ensin teoriassa ja tämän jälkeen käytännön harjoitteluna mallille. Koulutuksen kesto on yhden päivän n.7h.

Koulutuspolkumme on rakennettu niin, että voit edetä asteittain kohti kauneudenhoitoalan ammattilaisuutta. Ripsiammattilaiset ovat usein vain ripsipidennyksiin erikoistuneita osaajia, jotka työskentelevät vain ripsien parissa. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse olla kosmetologi päästäksesi hoitolaan töihin tai yrittäjäksi. 

Hyvät perusteet takaavat osaamisen

Usein oppilaat haluavat heti päästä kiinni volyymiripsien tekemiseen, mutta niiden opettelu on aluksi hyvin vaikeaa.  Suosittelemme aina ensin suorittamaan klassisten pidennysten kurssin, jotta itsenäisen harjoittelun aloittaminen on helpompaa ja heti oppimisen alussa tulee onnistumisen iloa. Jos haluat opiskella volyymiripsiä, suosittelemme tällöin valitsemaan valmisviuhkakoulutuksen, joka on saman hintainen klassisten ripsipidennysten peruskoulutuksen kanssa.

Yhdistelmäkoulutus

Vaihtoehtona koulutuksiin tarjoamme myös yhdistelmäkoulutusta, jossa opettelet sekä klassisten ripsipidennysten teon että valmisviuhkaripset saman päivän aikana. Aloituspaketissasi on silloin molemmat kuidut ja harjoittelet molempien käyttöä koulutuksen aikana. Näin pystyt tarjoamaan asiakkaillesi heti kolme eri tekniikkaa: klassiset ripset, hybridit ja valmisviuhkaripset. Koulutus on tällöin 150€ kalliimpi, eli yhteensä 634,00€.

Mitä koulutus sisältää?

Koulutus on rakennettu yli kymmenen vuoden kokemuksen avulla kattavaksi kokonaisuudeksi, jonka avulla pääset heti harjoittelemaan myös kotona. Saat mm: 

  • Kattavan aloituspaketin, joka sisältää kaikki tarvikkeet, joilla pääset ripsien teossa alkuun: klassiset kuidut 5 eri pituudella, liima, primer, 100 kpl mikrotikkuja, liima-alusta, 10 kpl ripsiharjoja, teippirulla, kahdet pinsetit ja 10 asiakkaalle aluslaput. Saat mukaan myös oppaan ripsien tekemiseen sekä kurssin suoritettuasi saat mukaasi Diplomin.
  • Teoriakoulutuksen, joka sisältää tuoteoppia, ripsien fysiologiaa, hygieniaoppia sekä mm. ongelmatilanteiden ratkaisuja.
  • Käytännön harjoittelua, jonka aikana teet ripsienpidennyksiä mallille (oppilas yleensä hankkii itse, mutta järjestämme tarvittaessa) kouluttajan avustamana.
  • Diplomin koulutuksen suorittamisesta.
  • Oikeuden ostaa ammattilaisverkkokaupasta sekä noutotukusta tuotteita ammattilaishinnalla. 
  • Jatkuvan tuen ja avun asiakaspalvelustamme. 
  • Mahdollisuuden suorittaa volyymijatkokoulutuksen ja lopulta sertifioitua vialliseksi sertifioiduksi 7 Heaven Professionals ripsimuotoilijaksi. 

Pyydä rohkeasti lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan oppimaan upeiden ripsien tekemistä ammattilaistemme avustuksella. 

Lue blogistamme artikkeli "Usein kysyttyä ripsikoulutuksistamme" joka sisältää yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia, joita oppilaamme kysyvät meiltä. Löydät pikalinkin blogitektiin alta nimellä Q&A ripsikoulutuksista.