Ripsipidennysten Peruskoulutus

aloittelijalle 484,00€


Peruskoulutus on suunniteltu sinulle, mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ripsienpidennysten teosta. Koulutukseen osallistuminen ei siis vaadi aikaisempaa kokemusta kauneudenhoitoalasta vaan se soveltuu kaikille. Koulutus koostuu aina kahdesta eri osasta. Teoriaopinnot suoritetaan koulutusportaalissa omaan tahtiin ja tekniikkaharjoittelu ja käytännönharjoittelu koulutuskeskuksessa lähiopetuksena.

Teoriaopinnot tehdään oppimisportaalissa

Teoriaosuuden käsittävässä portaalissa on paljon erilaisia osioita, jotka ovat hyvin tärkeitä ripsipidennysten teossa. Saat meiltä sähköpostin kautta linkin, jolla pääset portaaliin. Siellä on esimerkiksi seuraavia aiheita:

🩷 Ripsipidennysten turvallisuus 

🩷 Ripsienpidennysten perusteet 

🩷 Ripsipidennyksissä käytettävät tuotteet 

🩷 Aseptiikka ripsityössä 

🩷 Konsultaation tekeminen 

🩷 Allergiat ja muut kotraindikaatiot

Portaali on täynnä tietoa ja materiaalia. Siellä suoritetaan erilaisia tehtäviä ja vastataan myös koekysymyksiin. Oppilas saa kerättyä itselleen pisteitä matkan varrella, aivan kuten videopeleissä. Portaalissa on myös paljon muuta aineistoa, kuten ladattavia tiedostoja, artikkeleita sekä mm. ohjevideo verkkokauppaan rekisteröitymiseen. Portaalissa kannattaakin viettää aikaa rauhassa ja seikkailla sekä löytää materiaalia.

Lähiopetuspäivä

Lähiopetuspäivä sisältää aamupäivällä tekniikkaharjoittelun harjoituspäällä ja iltapäivällä käytännön harjoittelun mallille. Tekniikkaharjoittelun aikana opiskellaan turvallisia työtapoja, tutustutaan tuotteisiin ja työvälineisiin sekä harjoitellaan oikeaa ergonomiaa. Tekniikkaharjoittelu tehdään harjoituspään tai harjoitussilmien avulla. Harjoittelun aikana opiskellaan kuitujen oikeaoppista liimaamista, liiman oikeaoppista käyttöä sekä opetellaan oikeaoppinen hoitoprokolla ripsipidennysten ja huollon tekemiseen.  

Lounastauon jälkeen aloitetaan häytännön harjoittelu elävälle mallille. Tässä vaiheessa aamupäivällä opetellut tekniikat saavat vahvistusta oikean mallin kanssa työskennellessä. Kouluttaja auttaa koko harjoittelun ajan ja ohjaa jokaista oppilasta yksiöllisesti oppilan tarpeiden mukaan.  

Ripsipidennykset ammattiurana

Koulutuspolkumme on rakennettu niin, että oppilas voi edetä asteittain kohti kauneudenhoitoalan ammattilaisuutta. Peruskoulutuksen jälkeen kauttamme voi suorittaa volyymijatkokoulutuksen sekä lopulta sertifioinnin. Välissä tulee harjoitella ahkerasti ja tehdä ripsipidennyksiä asiakkaille. Ripsiammattilaiset ovat usein vain ripsipidennyksiin erikoistuneita osaajia, jotka työskentelevät vain ripsien tai ripsien ja kynsien parissa. Toisin sanoen, ei tarvitse olla kosmetologi päästäkseeen hoitolaan töihin tai kauneudenhoitoalan yrittäjäksi. Monet yritykset myös etsivät kauttamme henkilökuntaa, joten meiltä kannattaa kysyä kontakteja. 

Hyvät perusteet takaavat osaamisen

Usein oppilaat haluavat heti päästä kiinni volyymiripsien tekemiseen, mutta niiden opettelu on aluksi hyvin vaikeaa.  Suosittelemme aina ensin suorittamaan klassisten pidennysten kurssin, jotta itsenäisen harjoittelun aloittaminen on helpompaa ja heti oppimisen alussa tulee onnistumisen iloa. Jos haluat opiskella volyymiripsiä, suosittelemme tällöin valitsemaan valmisviuhkakoulutuksen, joka on saman hintainen klassisten ripsipidennysten peruskoulutuksen kanssa.

Yhdistelmäkoulutus

Vaihtoehtona koulutuksiin tarjoamme myös yhdistelmäkoulutusta, jossa opetellaan sekä klassisten ripsipidennysten teon että valmisviuhkaripset saman päivän aikana. Aloituspaketissa on silloin molemmat kuidut ja molempien kuitujen käyttöä harjoitellaan koulutuksen aikana. Näin pystyt tarjoamaan asiakkaillesi heti kolme eri tekniikkaa: klassiset ripset, hybridit ja valmisviuhkaripset. Koulutus on tällöin 150€ kalliimpi, eli yhteensä 634,00€.

Mitä koulutus sisältää?

Koulutus on rakennettu yli 14 vuoden kokemuksen avulla kattavaksi kokonaisuudeksi, jonka avulla pääset heti harjoittelemaan myös kotona. Saat mm: 

🩷 Kattavan aloituspaketin, joka sisältää kaikki tarvikkeet, joilla pääset ripsien teossa alkuun: Klassiset kuidut mix-rasiassa, liima, primer, mikrokuitutikkuja, liima-alusta, ripsiharjoja, teippirulla, kahdet pinsetit ja silmänaluslappuja. Saat mukaan myös oppaan ripsien tekemiseen sekä kurssin suoritettuasi saat mukaasi Diplomin.

🩷 Pääsyn koulutusportaaliin, joka sisältää tuoteoppia, ripsien fysiologiaa, hygieniaoppia sekä paljon muuta

🩷Käytännön harjoittelua, jonka aikana teet ripsienpidennyksiä harjoituspäälle sekä mallille kouluttajan avustamana.

🩷 Diplomin koulutuksen suorittamisesta.

🩷 Oikeuden ostaa ammattilaisverkkokaupasta sekä noutotukusta tuotteita ammattilaishinnalla. 

🩷 Jatkuvan tuen ja avun asiakaspalvelustamme. 

🩷 Mahdollisuuden suorittaa volyymijatkokoulutuksen ja lopulta sertifioitua vialliseksi sertifioiduksi 7 Heaven Professionals ripsimuotoilijaksi. 

Pyydä rohkeasti lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan oppimaan upeiden ripsien tekemistä ammattilaistemme avustuksella. 

Lue blogistamme artikkeli "Usein kysyttyä ripsikoulutuksistamme" joka sisältää yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia, joita oppilaamme kysyvät meiltä. Löydät pikalinkin blogitektiin alta nimellä Q&A ripsikoulutuksista.