Ripsipidennysten Peruskurssi

aloittelijalle 484,00€


Peruskurssi on suunniteltu sinulle, mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ripsienpidennysten teosta. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kauneudenhoitoalasta vaan se soveltuu kaikille. Koulutuspolkumme on rakennettu niin, että voit edetä asteittain kohti kauneudenhoitoalan ammattilaisuutta. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse olla kosmetologi päästäksesi hoitolaan töihin tai yrittäjäksi. Ripsi- ja kynsiammattilaiset ovat usein täysin erikoistuneita osaajia, jotka tekevät vain näitä hoitoja erillään perinteisistä kosmetologin töistä.

Hyvät perusteet takaavat osaamisen

Usein oppilaat haluavat heti päästä volyymiripsien tekemiseen, mutta niiden opettelu on aluksi hyvin vaikeaa.  Suosittelemme aina ensin suorittamaan klassisten pidennysten kurssin, jotta itsenäisen harjoittelun aloittaminen on helpompaa ja heti oppimisen alussa tulee onnistumisen iloa. Jos haluat opiskella volyymiripsiä, suosittelemme tällöin valitsemaan valmisviuhkakoulutuksen, joka on saman hintainen klassisten ripsipidennysten peruskoulutuksen kanssa.

Uusi yhdistelmäkoulutus

Uutena vaihtoehtona tarjoamme myös yhdistelmäkoulutusta, jossa opettelet sekä klassisten ripsipidennysten teon että valmisviuhkaripset saman päivän aikana. Aloituspaketissasi on silloin molemmat kuidut ja harjoittelet molempien käyttöä koulutuksen aikana. Näin pystyt tarjoamaan asiakkaillesi heti kolme eri tekniikkaa: klassiset ripset, hybridit ja valmisviuhkaripset. Koulutus on tällöin 150€ kalliimpi, eli yhteensä 634,00€.

Mitä koulutus sisältää?

Koulutus on rakennettu yli kymmenen vuoden kokemuksen avulla kattavaksi kokonaisuudeksi, jonka avulla pääset heti harjoittelemaan myös kotona. Saat mm: 

  • Aloituspaketin, jolla pääset mukavasti alkuun.
  • Teoriakoulutuksen, joka sisältää tuoteoppia, ripsien fysiologiaa, hygieniaoppia sekä mm. ongelmatilanteiden ratkaisuja.
  • Käytännön harjoittelua, jonka aikana teet ripsienpidennyksiä mallille (oppilas yleensä hankkii itse, mutta järjestämme tarvittaessa) kouluttajan avustamana.
  • Diplomin koulutuksen suorittamisesta.
  • Oikeuden ostaa ammattilaisverkkokaupasta sekä noutotukusta tuotteita ammattilaishinnalla. 
  • Jatkuvan tuen ja avun asiakaspalveustamme. 
  • Mahdollisuuden suorittaa volyymijatkokoulutuksen ja lopulta sertifioitua vialliseksi sertifioiduksi 7 Heaven Professionals ripsimuotoilijaksi. 

Pyydä rohkeasti lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan oppimaan upeiden ripsien tekemistä ammattilaistemme avustuksella.