Tule mukaan koulutuksiimme

7 Heaven Professionals päätoimipiste ja noutotukku

Hyvinvointikeskus 7. Taivas 

Hallituskatu 8, 33200 Tampere

050-3810007

hello@7heavenprofessionals.com

💗Helsingin koulutukset järjestetään Long Lasting Beautyn koulutustiloissa osoitteessa Bulevardi 30, 00120

 Helsinki

💗 Turun koulutukset järjestetään Kauneuskeskus ILOn tiloissa, osoitteessa Maariankatu 3 A 20100 Turku 

Tiimimme

Johanna Mäenpää

Koulutuskoordinaattori

Johanna on todellinen joka paikan höylä ja hän vastaa asiakaskontakteista ja koulutusten organisoinnista. Kun olet meihin yhteydessä, kohtaat ensimmäisenä melko varmasti Johannan.

Hänellä on pitkä, yli 20 vuoden kokemus kauneusalalta. Johanna on koulutukseltaan parturi-kampaaja, kynsiteknikko ja ripsimuotoilija.

Jenna Kelola

Kouluttaja

Ripset ja kulmat ovat Jennan intohimo. Hän toimii työssään vankalla kokemuksella ja sopii rauhallisen luonteensa puolesta erinomaisesti kouluttajaksi.

Jenna kouluttaa ripsipidennyksiä, kestotaivutuksia ja laminointeja sekä toimii henna-kulmakäsittelyjen asiantuntijana. Jenna on koulutukseltaan kosmetologi sekä meikkaaja.

Jenny Fager

Tuote- ja koulutusvastaava, perustaja

Jenny on kauneusalan tietopankki ja jää tuskin koskaan sanattomaksi. Hän on 7 Heaven Professionalsin perustaja ja kauneusalalta on kertynyt 15 vuoden kokemus. Jenny työskentelee tuotekehitystyössä ja suunnittelee koulutuksia alan ammattilaisille ja alalle haluaville henkilöille. Hän on uransa aikana kouluttanut ison määrän ripsi- sekä kynsiosaajia.

Jenny on koulutukseltaan insinööri ja hän on opiskellut kauneudenhoitoalan moniosaajaksi ulkomaita myöten.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko jostakin koulutuksestamme tai haluat muuten lisätietoja? Täytä lomake ja palaamme mahdollisimman nopeasti takaisin sinulle.