Tule mukaan koulutuksiimme

7 Heaven Professionals

Hyvinvointikeskus 7. Taivas 

Hallituskatu 8, 33200 Tampere

050- 5517750

hello@7heavenprofessionals.com

Tiimimme

Johanna Mäenpää

Koulutuskoordinaattori

Johanna on todellinen joka paikan höylä ja hän vastaa asiakaskontakteista ja koulutusten organisoinnista. Kun olet meihin yhteydessä, kohtaat ensimmäisenä melko varmasti Johannan.

Hänellä on pitkä, yli 20 vuoden kokemus kauneusalalta. Johanna on koulutukseltaan parturi-kampaaja, kynsiteknikko ja ripsimuotoilija.

Jenna Kelola

Kouluttaja

Ripset ja kulmat ovat Jennan intohimo. Hän toimii työssään vankalla kokemuksella ja sopii rauhallisen luonteensa puolesta erinomaisesti kouluttajaksi.

Jenna kouluttaa ripsipidennyksiä, kestotaivutuksia ja laminointeja sekä toimii henna-kulmakäsittelyjen asiantuntijana. Jenna on koulutukseltaan kosmetologi sekä meikkaaja.

Cecilia Perälä

Kouluttaja

Cecilia on innoittava kouluttaja. Hänen kanssaan ripsien opiskelu onnistuu leikiten. Cecilia on toiminut alalla jo lähes 10 vuotta ja hänen osaamisalaansa ovat rakennekynnet ja ripsienpidennykset, joita hän tekeekin todella paljon.

Cecilia on koulutukseltaan ripsimuotoilija sekä kynsiteknikko.

Pilvi Sorjonen

Kouluttaja

Ammattilaisille suunnatut kestolakkaus- ja ihonhoitokoulutukset ovat Pilvin osaamisaluetta. Rauhallisuus, ystävällisyys ja rautainen ammattitaito kuvaavat häntä parhaiten.

Pilvi on opiskellut kansainväliseksi Shellac -kouluttajaksi ja opettanut kestolakkauksia jo usean vuoden ajan.

Pilvi on koulutukseltaan kosmetologi, ripsimuotoilija sekä kosmetiikkaneuvoja. 

Jenny Fager

Tuote- ja koulutusvastaava, perustaja

Jenny on kauneusalan tietopankki ja jää tuskin koskaan sanattomaksi. Hän on 7 Heaven Professionalsin perustaja ja kauneusalalta on kertynyt 15 vuoden kokemus. Jenny työskentelee tuotekehitystyössä ja suunnittelee koulutuksia alan ammattilaisille ja alalle haluaville henkilöille. Hän on uransa aikana kouluttanut ison määrän ripsi- sekä kynsiosaajia.

Jenny on koulutukseltaan insinööri ja hän on opiskellut kauneudenhoitoalan moniosaajaksi ulkomaita myöten.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko jostakin koulutuksestamme tai haluat muuten lisätietoja? Täytä lomake ja palaamme mahdollisimman nopeasti takaisin sinulle.