Ripsien kestotaivutus- ja laminointikoulutus AirLift -aloituspaketilla

380,00€

Koulutus sisältää kattavan AirLift- aloituspakkauksen, teoriaopetuksen sekä käytännön harjoituksen mallille.

Koulutuksen sisältö: 

Koulutuksen teoriaosuudessa käymme läpi turvallisuusasioita, hinnoittelua ja tuotetietoutta. Käytännön harjoittelun aikana oppilaat oppivat valitsemaan mallille oikean silikonimuotin koon, kiinnittämään muotin sekä ripset oikeaoppisesti liimalla ja käyttämään aineita oikein ja turvallisesti.

Koulutuksen aikana opettelemme myös värjäämään asiakkaan ripset ja kulmat oikeaoppisesti. Ripsienvärjäystuotteet eivät sisälly aloituspakettiin, mutta oppilas voi ostaa niitä tukustamme omaksi. Koulutuksen aikana käytämme koulutuskeskuksemme värejä, joten värjäyspaketin osto on vapaaehtoista.

Pelkkä kestotaivutus- tai laminointikoulutus: 

Kestotaivutuskoulutukseen tai laminointikoulutuksen voi myös ostaa erikseen. Tällöin koulutus aloituspaketin kanssa maksaa 280€. Huomioithan, että aloituspaketti ei sisällä kestovärejä, mutta niitä voi ostaa tukustamme koulutuksen jälkeen.  

Koulutuksen kesto: 

Kestotaivutus- ja laminointikoulutus kestää noin 3,5-4 tuntia. Yksittäin kestotaivutus tai laminointikoulutus kestää noin 2 tuntia. 

Malli: 

Oppilas tarvitsee koulutukseen mallin, jonka oppilas yleensä hankkii itse. Autamme tarvittaessa mallin löytämisessä. Malli voi tulla mukaan odottamaan jo heti koulutuksen alussa tai vasta myöhemmin. Mallia tarvitaan noin 30 min. koulutuksen alussa olevan teoriaosuuden jälkeen. Mallilla ei saa olla alle 6 viikkoa sitten tehtyä kestotaivutusta tai laminointia tai hän ei saa olla allerginen kestoväreille. 

Koulutuksen maksaminen: 

Koulutuksen voi maksaa kerralla ennakkoon laskulla tai osamaksulla Klarnan erämaksun avulla. Ilmoittautunisen jälkeen saat meiltä tarkemmat ohjeet maksun suorittamiseen.