7 Heaven Professionals Koulutuskeskus

Tarjoamme laadukasta koulutusta yli 13 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla Tampereella, Helsingissä, Vantaalla, Turussa sekä Kemissä. Tampereen pääkoulutustiloissa toimii myös ripsitarvikkeiden noutotukku ja verkkokaupastamme voit tilata tuotteet helposti ja nopeasti käytyäsi koulutuksemme. Koulutuksen käyneenä saat osto-oikeuden kuluttajamyyntituotteisiin ammattilaishinnalla. 

Kouluttajillamme on pitkä kokemus kouluttamisesta sekä ripsipidennysten teosta. Koulutuksen aikana saat paljon tietoa, joista on todellista hyötyä pidennyksiä tehdessäsi. Käymme läpi esimerkkejä asiakastilanteista ja harjoittelemme mallin kanssa konsultaation tekemistä, muotoilua sekä oikeat tekniikat, jotta pidennykset ovat turvalliset, esteettiset ja kestävät. 

Koulutuspolkumme on rakennettu niin, että voit edetä asteittain kohti kauneudenhoitoalan ammattilaisuutta. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse olla kosmetologi päästäksesi hoitolaan töihin tai yrittäjäksi. Ripsi- ja kynsiammattilaiset ovat usein täysin erikoistuneita osaajia, jotka tekevät vain näitä hoitoja erillään perinteisistä kosmetologin töistä. Ripsi- kynsimuotoilijoille on myös paljon töitä tarjolla yrittäjinä ja autamme sinua mielellämme myös omaan liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä. 

Tärkein päämäärämme on antaa hyvää koulutusta ja taata kaikkien oppilaidemme osaaminen! Tule siis osaavien kouluttajiemme käsiin.