Kestolakkauskoulutus


Peruskoulutus aloittelijalle 5h. (350€ sis. alv. 24%)

Peruskoulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kestolakkausten tekemisestä. Koulutus sisältää tuoteoppia, kynsiteoriaa sekä kestolakkauksen harjoittelua. Koulutus sisältää myös pienen VALO-aloituspakkauksen, oppaan sekä todistuksen koulutuksen suorittamisesta. Koulutuksen jälkeen saat osto-oikeuden ammattilaisverkkokauppaan, jostavoi ja tkossa ostaa kätevästi tuotteita.

 Aloituspakkauksen sisältö: 

 • Base coat 8ml
 • Top coat 8ml
 • Primer 10ml
 • Soak Off 100ml
 • Nail Cleaner 100ml
 • Sticky remover 100ml
 • Yksi värilakka 8ml  (oman valinnan mukaan)
 • Viila 180/240
 • Remover Wraps 10 kpl
 • Kynsinauhaöljy 16 ml
 • UV- lamppu Glow

Oppilas voi ostaa lisää värilakkoja tarjoushinnalla koulutuksen aikana. 

Yleistä tietoa VALO kestolakkaustuotteista

VALO gel polish kynsituotteet on tarkoitettu ammattimaisen kestolakkauksen tekemiseen. Tuotesarjaan kuuluu lakkojen lisäksi myös VALO Essentials ja VALO Spa Manicure -tuotteet. Essentials -tuotteet ovat puhdistustuotteita ja kemikaaleja, joiden avulla teet käsihoidot ja kestolakkaukset turvallisesti ja hygieenisesti. Essentials tuotteisiin kuuluvat myös kaikki kynsienteossa tarpeelliset instrumentit. Spa Manicure- tuotteet on tarkoitettu hemmottelevan ja ihoa hoitavan käsihoidon tekemiseen. Tervetuloa siis VALOn maailmaan!

Turvallisuus

Tuotteiden turvallisuus on meille tärkeää. Siitä syystä VALO kestolakoissa ei ole HEMA tai DiHEMA yhdisteitä. Tuotteet myös valmistetaan GMP ISO 22716:2007 määrittelemän hyvän tuotantotavan mukaisesti. Osa VALO tuotteista valmistetaan Tampereella omissa tuotantotiloissamme. Näitä tuotteita ovat pääosin käsihoidon tekemiseen tarkoitetut VALO Spa Manicure -tuotteet sekä osa Essentials tuotteista. Muut tuotteemme valmistetaan Euroopan Unionin alueella.

VALO -kestolakkauksen erityispiirteet

VALO Gel Polish -tuotteilla teet hellävaraisen kestolakkauksen asiakkaille. Lakkauksen poistaminen kynneltä onnistuu helposti liottamalla se Soak Off poistoaineessa. Geelin viilaamista kynnen pinnalta ei siis tarvita tässä hoidossa. Geeli myös pysyy luonnonkynnessä paremmin kuin perinteinen kynsilakka, yleensä kolme viikkoa. VALO valikoimaan kuuluu useita erilaisia lakkasävyjä ja valikoimassa tulee myös uutuusvärejä ja erilaisia kokoelmia joka sesonki. Käyttämällä VALO värejä, olet siis aina trendien aallonharjalla.  

Materiaalinvaihtokoulutus 2.5h (50 € sis. alv. 24%)

Oletko tehnyt kestolakkausia toisella merkillä? Tarjoamme materiaalinvaihtokoulutusta, jossa opit VALO -tuotteiden erityispiirteet ja pääset käyttämään tuotteita kouluttajan avustuksella. Sovi kanssamme erillinen koulutuspäivä. Koulutus ei sisällä tuotteita. Voimme räätälöidä sinulle myös juuri tarpeitasi vastaavan aloituspakkauksen. Ole rohkeasti yhteydessä sähköpostilla hello@7heavenprofessionals.com