Koulutusehdot

Näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin 7 Heaven -koulutuksiin, ellei oppilaan kanssa ole erikseen kirjallisena sovittu muuta. Ilmoittautumalla koulutukseen oppilas sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Ulkopuolisten palveluntarjoajien kohdalla (Shellac- kestolakkauskoulutus) sovelletaan heidän peruutusehtojaan. 

Oppilaalla on oikeus perua ilmoittautuminen veloituksetta 10 vuorokautta ennen koulutuksen järjestämisajankohtaa ilmoittamalla asiasta hello@7heavenprofessionals.com sähköpostiin, josta peruutus vahvistetaan vielä oppilaalle kirjallisena. Mikäli oppilas peruu osallistumisensa myöhemmin tai jättää saapumatta koulutukseen, osallistumismaksu veloitetaan normaalisti. Oppilas voi myös luovuttaa paikkansa toiselle henkilölle, jos ei pääse itse osallistumaan mukaan. Oppilas voi sairauden takia siirtää koulutusta uuteen ajankohtaan sopimalla tästä 7 Heaven Professionalsin kanssa. Sairaustapauksessa koulutusmaksua ei palauteta, vaan koulutus siirretään. 

Oppilaan kanssa voidaan sopia erikseen osamaksusta. Osamaksun ensimmäinen  erä tulee olla suoritettuna ennen koulutuksen aloittamista. Mikäli oppilas ei ole maksanut koulutusmaksua tai ensimmäistä erämaksua ennen koulutusta eräpäivänä, voidaan hänen osallistumisensa perua yksipuolisesti 7 Heaven Professionalsin toimesta.  

Mikäli järjestäjästä tai kouluttajasta riippuvista tai riippumattomista syistä koko koulutus joudutaan perumaan, koulutukseen ilmoittautuneita ei laskuteta. Koulutuksen peruuntuminen ei aiheuta muita korvausvelvoitteita järjestäjälle.