Valmisviuhka -peruskoulutus 484€

Oletko halukas opettelemaan volyymipidennysten teon, vaikka sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ripsipidennysten tekemisestä? Koulutuspolkumme on rakennettu niin, että voit edetä asteittain kohti kauneudenhoitoalan ammattilaisuutta. Ripsiammattilaiset ovat usein vain ripsipidennyksiin erikoistuneita osaajia, jotka työskentelevät vain ripsien parissa. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse olla kosmetologi päästäksesi hoitolaan töihin tai yrittäjäksi.

Valmisviuhkakoulutuksessa opit nopeasti volyymit

Tämä koulutus antaa sinulle mahdollisuuden oppia volyymiripsien teon helposti ja turvallisesti. Saat nopeasti tehtyä upeat ripset jokaiselle asiakkaalle. Valmisviuhkoilla pidennysten tekeminen on hiukan kalliimpaa, kuin tekisit viuhkat itse, mutta niillä työskentely on huomattavasti nopeampaa ja helpompaa. Kun ripsien tekeminen onnistuu jo muuten hyvin, voit tulla volyymijatkokoulutukseen, jossa opettelet viuhkojen tekemisen itse.

Uusi yhdistelmäkoulutus

Uutena vaihtoehtona tarjoamme yhdistelmäkoulutusta, jossa opettelet sekä klassisten ripsipidennysten teon että valmisviuhkaripset saman päivän aikana. Aloituspaketissasi on silloin molemmat kuidut ja harjoittelet molempien käyttöä koulutuksen aikana. Näin pystyt tarjoamaan asiakkaillesi heti kolme eri tekniikkaa: klassiset ripset, hybridit ja valmisviuhkaripset. Koulutus on tällöin 150€ kalliimpi, eli yhteensä 634,00€.

Mitä koulutus sisältää?

Yhden päivän (n.7h.) kestävä koulutus on rakennettu yli kymmenen vuoden kokemuksen avulla kattavaksi kokonaisuudeksi, jonka avulla pääset heti harjoittelemaan myös kotona. Saat mm:

  • Kattavan aloituspaketin, joka sisältää kaikki tarvikkeet, joilla pääset ripsien teossa alkuun: valmisviuhkakuituja eri pituuksilla, liima, primer, 100 kpl mikrotikkuja, liima-alusta, 10 kpl ripsiharjoja, teippirulla, kahdet pinsetit ja 10 asiakkaalle aluslaput. Saat mukaan myös oppaan ripsien tekemiseen sekä kurssin suoritettuasi saat mukaasi Diplomin.
  • Teoriakoulutuksen, joka sisältää tuoteoppia, ripsien fysiologiaa, hygieniaoppia sekä mm. ongelmatilanteiden ratkaisuja.
  • Käytännön harjoittelua, jonka aikana teet ripsienpidennyksiä mallille (oppilas yleensä hankkii itse, mutta järjestämme tarvittaessa) kouluttajan avustamana.
  • Diplomin koulutuksen suorittamisesta.
  • Oikeuden ostaa ammattilaisverkkokaupasta sekä noutotukusta tuotteita ammattilaishinnalla.
  • Jatkuvan tuen ja avun asiakaspalveustamme.
  • Mahdollisuuden suorittaa volyymijatkokoulutuksen ja lopulta sertifioitua vialliseksi sertifioiduksi 7 Heaven Professionals ripsimuotoilijaksi. 

Pyydä rohkeasti lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan oppimaan upeiden ripsien tekemistä ammattilaistemme avustuksella.

Lue blogistamme artikkeli "Usein kysyttyä ripsikoulutuksistamme" joka sisältää yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia, joita oppilaamme kysyvät meiltä. Löydät pikalinkin blogitektiin alta nimellä Q&A ripsikoulutuksista.