Ripsikurssimme uudistuvat entistä paremmiksi

17.08.2021

Oppilaamme ovat arvoineet ripsipidennysten peruskurssimme todella laadukkaaksi, mutta olemme tästä huolimatta halunneet kehittää niitä entisestään. Tulevaisuudessa oppilaat saavat ennakkoon katseltavaksi lyhyitä opetusvideoita, joissa käydään läpi ripsipidennysten tekemisen perusasioita. Kaikki asiat kerrataan ja käydään vielä tarkasti läpi koulutuksen aikana, mutta opetusvideoiden ansiosta asiat ovat koulutuksen alettua jo hiukan tutumpia ja esimerkiksi ripsien terminologia on selvillä. 

Uutuudet tulevat videoilla tutuksi

Opetusvideoiden lisäksi oppilas saa jatkossa nähtäväkseen kaikki uutuusesittelyt ja myyntituotekoulutukset valmiina videoina, joita voi katsoa oman mielen mukaan juuri silloin kun haluaa. Videoita voi myös katsoa useita kertoja. Aloitamme videoiden kuvaamisen syksyllä 2021 ja laitamme niitä nähtäväksi sitä mukaa kun saamme niitä tehtyä. Tunnukset videoiden katsomiseen saa pyydettäessä asiakaspalvelustamme. 

Videot ovat vain asiakkaidemme käyttöön

Muistathan kuitenkin, että videoita ei tule tallentaa omalle koneelle tai jakaa eteenpäin. Videot ovat koulutuksen maksaneiden oppilaiden käyttöön tarkoitettuja ja olisi väärin, jos joku näkisi ne ilmaiseksi. Mikäli ystäväsi tai tuttavasi on kiinnostunut videoistamme, voit ohjata hänet meille koulutukseen, jolloin hän pääsee katsomaan ne ihan oikeutetusti.