Ripsien kestotaivutuskoulutus

Ripsien kestotaivutuskoulutus aloituspaketilla 

260,00€ 

Tarjoamme uutena koulutuksena ripsien kestotaivutuskoulutuksia. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät kauneudenhoitoalalla tai ripsiteknikkona. 

Koulutus sisältää aloituspakkauksen, teoriaopetuksen sekä käytännön harjoituksen mallille. 

Koulutuksen teoriaosuudessa käymme läpi turvallisuusasioita, hinnoittelua ja tuotetietoutta. Käytännön harjoittelun aikana oppilaat oppivat valitsemaan mallille oikean silikonimuotin koon, kiinnittämään muotin sekä ripset oikeaoppisesti liimalla ja käyttämään aineita oikein ja turvallisesti. 

Koulutuksen aikana opettelemme myös värjäämään asiakkaan ripset oikeaoppisesti. Ripsienvärjäystuotteet eivät sisälly aloituspakettiin, mutta oppilas voi ostaa niitä tukustamme omaksi. Koulutuksen aikana käytämme koulutuskeskuksemme värejä, joten värjäyspaketin osto on vapaaehtoista. 

Kestotaivutuskoulutukseen voi ostaa lisäosana samalla kerralla opeteltavan kulmien laminointikoulutuksen. Laminointikoulutus lisäosana maksaa 120€. Koulutus ei sisällä erillistä aloituspakettia vaan oppilas työskentelee taivutuskoulutuksen aloituspaketin avulla.