Ripsien kestotaivutuskoulutus Candy Brows tai Airlift -aloituspaketilla 

260,00€ 

Tarjoamme laadukasta ripsien kestotaivutuskoulutuksia. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät kauneudenhoitoalalla tai ripsiteknikkona. 

Koulutus sisältää aloituspakkauksen, teoriaopetuksen sekä käytännön harjoituksen mallille. Valitse sinulle sopiva koulutus ja aloituspakkaus oheisesta blogi-kirjoituksesta. Hinta on molemmissa vaihtoehdoissa sama.

Koulutuksen teoriaosuudessa käymme läpi turvallisuusasioita, hinnoittelua ja tuotetietoutta. Käytännön harjoittelun aikana oppilaat oppivat valitsemaan mallille oikean silikonimuotin koon, kiinnittämään muotin sekä ripset oikeaoppisesti liimalla ja käyttämään aineita oikein ja turvallisesti. 

Koulutuksen aikana opettelemme myös värjäämään asiakkaan ripset oikeaoppisesti. Ripsienvärjäystuotteet eivät sisälly aloituspakettiin, mutta oppilas voi ostaa niitä tukustamme omaksi. Koulutuksen aikana käytämme koulutuskeskuksemme värejä, joten värjäyspaketin osto on vapaaehtoista. 

Kestotaivutuskoulutukseen voi ostaa lisäosana samalla kerralla opeteltavan kulmien laminointikoulutuksen. Laminointikoulutus lisäosana maksaa 120€. Koulutus ei sisällä erillistä aloituspakettia vaan oppilas työskentelee taivutuskoulutuksen aloituspaketin avulla. 

Pyydä rohkeasti lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan oppimaan upeiden ripsien tekemistä ammattilaistemme avustuksella. Voit tarvittaessa maksaa koulutuksen myös osamaksulla. Lue lisää...