Mix & Match - tekniikkakoulutus 210,00€


Koulutus on suunnattu sinulle, jos haluat kehittää ammatillista osaamistasi ja saada työhön varmuutta. Koulutuksessa käymme läpi hybriditekniikkaa (mix-ripset), volyymitekniikoita sekä opettelemme muotoilun merkitystä pidennysten estetiikassa.

Edistyneen ripsimuotoilijan tulee tuntea eri muotoilutyylit, jotta hän voi tehdä asiakkaalle juuri asiakkaan silmänmuotoon ja tarpeisiin parhaiten sopivat pidennykset. Asiakkaat todella arvostavat juuri hänelle räärälöityä tyyliä joka tuo hänen silmänsä esiin kauniisti. Oikein suunnitellut muotoilut myös parantavat pidennysten pysyvyyttä ja estävät asiakkaan ripsiä vaurioitumasta.

Koulutuksen aikana tutustumme myös eri volyymityyleihin ja harjoittelemme mallilla viuhkoja 2D tekniikasta aina megavolyymeihin. Tavoitteena on myös parantaa työskentelynopeutta sekä ergonomiaa.

Troubleshooting -osuudessa käymme läpi arjessa kohdattavia ongelmatilanteita ja ratkomme niitä yhdessä kokeneen kouluttajan kanssa.

Koulutuksen kesto on noin 3 tuntia.

Suosittelemme koulutusta kaikille henkilöille, jotka työskentelevät ripsien parissa merkistä riippumatta. Tätä koulutusta varten sinun ei ole tarvinnut suorittaa 7 Heaven professonal -ripsikoulutusta tai tarvitse käyttää merkin tuotteita.

Tämä koulutus nostaa osaamisesi seuraavalle tasolle ja parantaa ansaitsemismahdollisuuksiasi merkittävästi!

Pyydä rohkeasti lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan oppimaan upeiden ripsien tekemistä ammattilaistemme avustuksella.