Kuinka valita oikea kestotaivutusmerkki?

25.02.2021

Candy Brows vs Airlift

Kuten ehkä olet huomannut, valikoimassamme on kaksi kestotaivutus- ja laminointimerkkiä, eli Candy Brows  ja Airlift. Kaksi vaihtoehtoa voi tuntua turhalta, mutta näiden avulla voimme tarjota erilaisia vaihtoehtoja sinulle, jos työskentelet tai haaveilet työskenteleväsi kestotaivutusten tai kulmien laminoinnin parissa. Artikkelissa tutustumme merkkiemme ominaisuuksiin, jotta osaat valita juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Autamme toki mielellämme valinnassa, jos se on vaikeaa. 

Candy Brows on kotimainen uutuus!

Candy Brows kestotaivutus- ja laminointitarvikkeet on kehitetty ammattitasoiseen työskentelyyn ja ne ovat hyvin hellävaraisia. Ne soveltuvat useimmiten käytettäväksi myös erittäin herkkäihoisella asiakkaalla. Tuotteiden merkittävin etu on se, että hellävaisuutensa vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti myös aloittelevan tai vähän kestotaivutuksia tai laminointeja tekevän henkilön käyttöön. Tuotteiden vaikutusajat ovat hiukan pidempiä, kuin toisella merkillämme, mutta tämä ei ole missään nimessä tuotteen huono ominaisuus. Hiukan pidempi käsittelyaika on huomattavasti hellävaraisempi karvalle ja ei vaadi tekijältään niin nopeaa työtahtia. 

Taivutus- ja kiinnitysaineissa on molemmissa työskentelyä helpottava ohjausväri, joka helpottaa tuotteen laittamista oikeaan paikkaan. Tuotteen koostumus on myös tahnamainen, joten pelkoa sen valumisesta asiakkaan silmiin ei ole. 

Kaiken kaikkiaan Candy Brows on laadukas, kotimainen merkki, jonka avulla työskentelet turvallisesti. Tuotesarja kattaa kaikki tarvittavat tuotteet ja niiden tilaaminen kauttamme on helppoa ja nopeaa. Mikäli osallistut Candy Brows kestotaivutus- ja laminointikoulutukseen, aloituspaketti sisältää kaiken tarvittavan hoitojen aloittamiseen. Tutustu koulutukseen täältä...

Candy Brows -tuotteet eivät ole suoraan saatavilla verkkokaupastamme, vaan niiden ostamiseen tarvitset erilliset tunnukset kauttamme. Tunnukset saat pyytämällä meiltä sähköpostilla hello@7heavenprofessionals.com. Candy Brows tuotteita voi ostaa vain koulutuksen käynyt asiakkaamme ja kauneudenhoitoalan yritykset.

Airlift on kokeneen ammattilaisen valinta

Jos teet hyvin paljon kestotaivutuksia ja laminointeja, Airlift on erinomainen vaihtoehto Candy Browsin ohella. Airlift -tuotteet vaativat käyttäjältä hyvin täsmällistä työskentelyä ja näppäryyttä. Taivutus- ja kiinnitysaine vaikuttavat nopeasti, jopa viidessä minuutissa, joten aikaa työskentelyssä ei ole hukattavaksi. Voimakkaammat aineet takaavat tehokkaan tuloksen, mutta kelloon katsomisessa pitää olla hyvin tarkka. Muuten karvat voivat yliprosessoitua.  

Asiakkaasi tulee myös huolehtia tarkkaan hyvästä kotihoidosta. Karvojen nopeasti tapahtuva kemiallinen käsittely voi kuivattaa karvoja ja näin ollen asiakkaan on ehdottomasti oltava erittäin huolellinen karvojen kosteutuksen kanssa. Hyvien kotihoito-ohjeiden antaminen on palvelun A ja O.

Kaiken kaikkiaan Candy Brows on laadukas, kotimainen merkki, jonka avulla työskentelet turvallisesti. 

Toivottavasti sait apua tästä artikkelista, kun teet valintaa sinulle sopivista kestotaivutus- ja laminointituotteita. Kun osallistut koulutukseen, suosittelemme aina aluksi valitsemaan Candy Brows -aloituspaketin ja siirtymään mahdollisesti Airliftiin vasta, kun olet työskennellyt tuotteillamme jo pidemmän aikaa. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä, jotka sinulle heräävät tuotteistamme. Ole rohkeasti yhteydessä hello@7heavenprofessionals.com.