Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointikoulutus CeraLashLift -aloituspaketilla 

460,00€ 

Koulutus sisältää CeraLashLift- aloituspakkauksen, teoriaopetuksen sekä käytännön harjoituksen mallille. 

Koulutuksen teoriaosuudessa käymme läpi turvallisuusasioita, hinnoittelua ja tuotetietoutta. Käytännön harjoittelun aikana oppilaat oppivat valitsemaan mallille oikean silikonimuotin koon, kiinnittämään muotin sekä ripset oikeaoppisesti liimalla ja käyttämään aineita oikein ja turvallisesti. 

Koulutuksen aikana opettelemme myös värjäämään asiakkaan ripset oikeaoppisesti. Ripsienvärjäystuotteet eivät sisälly aloituspakettiin, mutta oppilas voi ostaa niitä tukustamme omaksi. Koulutuksen aikana käytämme koulutuskeskuksemme värejä, joten värjäyspaketin osto on vapaaehtoista. 

Kestotaivutuskoulutukseen voi ostaa lisäosana samalla kerralla opeteltavan kulmien laminointikoulutuksen. Laminointikoulutus lisäosana maksaa 150€. Yksittäin laminointikoulutus maksaa aloituspaketin kanssa 250€. Lisäosana ostettuna koulutus ei sisällä erillistä aloituspakettia vaan oppilas työskentelee taivutuskoulutuksen aloituspaketin avulla. Huomioithan, että aloituspaketti ei sisällä kestovärejä.

Pyydä rohkeasti lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan oppimaan upeiden ripsien tekemistä ammattilaistemme avustuksella. Voit tarvittaessa maksaa koulutuksen myös osamaksulla. Lue lisää...