Ripsien kestotaivutuskoulutus AirLift -aloituspaketilla 

280,00€ 

Koulutus sisältää kattavan AirLift- aloituspakkauksen, teoriaopetuksen sekä käytännön harjoituksen mallille. 

Koulutuksen teoriaosuudessa käymme läpi turvallisuusasioita, hinnoittelua ja tuotetietoutta. Käytännön harjoittelun aikana oppilaat oppivat valitsemaan mallille oikean silikonimuotin koon, kiinnittämään muotin sekä ripset oikeaoppisesti liimalla ja käyttämään aineita oikein ja turvallisesti. 

Koulutuksen aikana opettelemme myös värjäämään asiakkaan ripset oikeaoppisesti. Ripsienvärjäystuotteet eivät sisälly aloituspakettiin, mutta oppilas voi ostaa niitä tukustamme omaksi. Koulutuksen aikana käytämme koulutuskeskuksemme värejä, joten värjäyspaketin osto on vapaaehtoista. 

Kestotaivutuskoulutukseen voi ostaa lisäosana samalla kerralla opeteltavan kulmien laminointikoulutuksen. Laminointikoulutus lisäosana maksaa 110€. Yksittäin laminointikoulutus maksaa aloituspaketin kanssa 280€. Lisäosana ostettuna koulutus ei sisällä erillistä aloituspakettia vaan oppilas työskentelee taivutuskoulutuksen aloituspaketin avulla. Huomioithan, että aloituspaketti ei sisällä kestovärejä. Kestoväreillä tehdään mallille kulmien värjäys koulutuksen aikana. Koulutuksessa käytetään koulutuskeskuksen kestovärejä ja oppilas voi ostaa niitä tukustamme halutessaan koulutuksen jälkeen.

Pyydä rohkeasti lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan oppimaan upeiden ripsien tekemistä ammattilaistemme avustuksella. Voit tarvittaessa maksaa koulutuksen myös osamaksulla. Lue lisää...